Våra maskiner

Här hittar du några av de maskiner som vi hyr ut. Du är alltid välkommen att höra av dig om du inte hittar det du söker efter!

Hjullastare - mångsidiga & praktiska

Hjullastare, med sin stora frontskopa, är utomordentligt mångsidiga. Dessa fordon är utformade för smidig manövrering anpassat för olika sorters terränger, vilket gör dem till ett populärt val inom jordbruk, snöborttagning och byggindustrin. Vårt utbud varierar från 2 till 100 ton, för att du ska kunna hitta den perfekta hjullastaren. 

Maskinuthyrning Göteborg Hjullastare

Dumper - för effektiv bortforsling

Dumpers är designade för att transportera omfattande mängder material. Deras starka motorer och tippbara flak möjliggör snabb avlastning, vilket gör dem idealiska för användning i bygg- och större anläggningsprojekt. Vårt utbud av vanliga dumprar sträcker sig från 2 till 45 ton, bandgående dumprar från 700 kg till 20 ton och tipptruckar mellan 37 och 65 ton.

Maskinuthyrning Göteborg Dumper

Grävmaskin - mästare på markarbeten

Grävmaskiner är kraftfulla verktyg anpassade för alla slags markprojekt. De används tack vare sin mångsidighet inom bygg, gruvdrift och vägbyggnader. Vi erbjuder ett omfattande urval av grävmaskiner i storlekar från 14 till 100 ton. Vårt team är redo att hjälpa dig välja rätt maskin och tillhandahålla alla nödvändiga tillbehör för uthyrning.

Maskinuthyrning Göteborg Grävmaskin

Minigrävare - effektivt vid smala arbeten

För trånga arbetsplatser erbjuder minigrävare en närapå oslagbar flexibilitet. Deras kompakta storlek och mångsidiga funktioner gör dem utmärkta för småskaliga grävprojekt och trädgårdsanläggningar.

Maskinuthyrning Göteborg Minigrävare

Vält - kvalitativ ujämningsutrustning

För effektiv komprimering och utjämning i anläggningsprojekt är välten ett bra alternativ, då den är idealisk för att bearbeta material som grus, asfalt eller jord. När du väljer att hyra en vält från Agder, får du tillgång till maskiner som erbjuder exceptionell prestanda och kraft, samt en imponerande motoreffekt. Oavsett storleken på ditt projekt, har vi en vält som passar dina behov.

Maskinuthyrning Göteborg Vält

Vi guidar dig till den rätta maskinen