Hyra maskin

Hyra maskin i Göteborg – våra produkter

Är du intresserad av att hyra maskin för byggprojektet i Göteborg? Här berättar vi mer om de olika maskiner vi har till uthyrning.

Kraft, värme och ventilation

Vi hjälper dig att optimera kraft, värme och ventilation för ett effektivt byggprojekt. Vi hjälper dig med behovsbedömning, uthyrning av maskiner, montage och service. I detta segment kan du hyra bland annat torknings- och uppvärmningsanordningar, klimat- och ventilationsanläggningar, värmepannor, ånggeneratorer, elverk, transformatorer, elcentraler och arbetsplatsbelysning, belysningsmaster.

Pumpar

Rätt pump klarar både materialet som ska sugas upp och är rätt dimensionerad för projektets behov. Här hittar du rätt pumptyp redan från start. Centrifugalpumpar, länspumpar, slampumpar, hos oss hittar du den pump du behöver.

Beläggnings-, packnings- och komprimeringsmaskiner

Ska du komprimera ett underlag eller använda en stavvibrator vid väggjutning? Vi har beläggnings-, packnings- och komprimeringsmaskiner som hjälper dig med jobbet.

Skalskydd, etableringsutrustning, bodar och containrar

Behöver du lösningar för att etablera en arbetsplats? Hos oss hittar du skalskydd, bodar och containrar till projekt i många olika storlekar.

Kranar, bygghissar och lyftanordningar

Vi har marknadens bredaste utbud av kranar, hissar och lyftanordningar till bygget. Säkerheten är alltid i fokus!

hyra maskin

Stegar och arbetsplattformar

Vi garanterar optimal säkerhet på bygget med våra säkra stegar och arbetsplattformar som uppfyller alla kriterier för bra produkter med tanke på arbetsmiljö.

Luftrenare, rengöringsutrustning och stoftavskiljare

Genom ordning och reda minimeras olyckorna och arbetsmiljön förbättras. Hos oss hittar du luftrenare och annan kvalitativ rengöringsutrustning att hyra.

Betongblandare, murbruksmaskiner och bränsletankar

Vi har allt för byggen där det ska blandas betong, murbruk och spackel. Allt från mindre omrörare till de riktigt stora planblandarna kan du hitta hos oss.

Bearbetningsmaskiner

I vårt sortiment bearbetningsmaskiner kan du hyra borrmaskiner, berg- och jordborrningsutrustning, kapmaskiner, sågstationer och svetsmaskiner och mycket annat som är nödvändigt på ett bygge kan du hyra av oss.

Transportmaskiner, kärror och vagnar

Med rätt transportmaskiner, kärror och vagnar kan du undvika tunga lyft och obekväma arbetsställningar. Vi har ett brett utbud för uthyrning som kan underlätta ditt dagliga arbete.

Liftar

Med rätt lift ökar du säkerheten på arbetsplatsen. Öka säkerheten genom att välja rätt lift för det arbete som ska utföras. Vi hjälper dig att hitta den lift som motsvarar just dina behov – pelarlift, saxlift, vikbomslift, teleskoplift eller släpvagnslift, vi har många modeller att välja på.

Instrument och kommunikation

Hos oss hittar kompletta kommunikationslösningar för byggarbetsplatsen. Traditionella avvägningsinstrument, handdatorer, gps-lösningar, laserinstrument med mera finns att hyra.

Vill du veta med om att hyra maskin i Göteborg? Välkommen att kontakta oss så svarar vi på dina frågor.

 

Trygg och prisvärd maskinuthyrning i Göteborg