Om oss

Erfarna proffs på maskinuthyrning

Hos oss kan du hyra den utrustning du behöver till ditt bygge. Ett brett utbud maskiner, tornkranar, bygghissar med mera hittar du i vårt sortiment för uthyrning. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta rätt utrustning genom hela projektet. Anlitar du oss som din samarbetspartner så får du modern utrustning av högsta kvalitet och full kontroll över hela ditt projekt.

Dessutom gör du miljön en tjänst om du anlitar oss när du ska hyra maskin. Hos oss delar du på maskiner med andra – en delningsekonomi som innebär ett steg mot en mer hållbar framtid.

Bästa möjliga service

Hos oss kan du alltid förvänta dig bästa möjliga service och du kan lita på att vi tar ett fullt ansvar. Här hittar du aktuella och kvalitativa produkter och helhetslösningar för olika typer av projekt.

Säkerheten är också i stort fokus för oss. Alla våra medarbetare är utbildade och erfarna och vet vad det innebär att hålla en hög säkerhetsnivå utan att tumma på effektiviteten.

Våra anställda uppträder enligt vår uppförandekod och vet hur de ska agera vid olika tillfällen. Genom god service och öppenhet skapar vi långa relationer med våra kunder. Nöjda kunder är den bästa reklamen och vårt mål är att en kund som har hyrt utrustning av oss ska återkomma nästa gång det finns behov.

maskinuthyrning Göteborg

Vi har allt du behöver till bygget